facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Možnosti rozšíření pravomocí NKÚ

19 Květen 2011 Tisk PDF

Ekologický právní servis a Respekt institut pořádají ve čtvrtek 19. května v Poslanecké sněmovně seminář o možnostech rozšíření pravomocí NKÚ na obchodní společnosti s majetkovou účastí státu a samospráv.

Celý článek...
 

Poslanecký klub VV k aktuální situaci

17 Květen 2011 Tisk PDF

Ačkoli jsme měli dnes na řádně svolaném poslaneckém klubu normálně pracovat, nakonec se klub VV zabýval třemi tématy. Nařčením MfD, financováním VV a zítřejším koaličním jednáním.

Celý článek...
 

Závěrečný kulatý stůl o lobbingu

12 Květen 2011 Tisk PDF

EXPERTNÍ STŮL O LOBBINGU: Jak regulovat lobbing?

Závěrečné setkání expertů se koná v rámci neziskového projektu, jehož cílem je vytvořit konkrétní doporučení v podobě strukturovaných stanovisek, s nimiž bude při přípravě zákona o regulaci lobbingu pracovat Ministerstvo vnitra, které má přípravu zákona na starosti.  Čtvrtý expertní stůl se uskuteční ve čtvrtek 12. května v Americkém centru Praha (Tržiště 13, Praha 1) a jeho tématem bude „Jak regulovat lobbingu?“ Cílem závěrečného setkání expertní skupiny bude formulace doporučení pro nastavení konkrétních mechanismů regulace lobbingu. Diskusi odborníků bude předcházet expertní panel, který představí dobré praxe i úskalí regulace lobbistů a lobovaných v zahraničí.

Celý článek...
 

Soudy budou dražší, ale někdy i zdarma

11 Květen 2011 Tisk PDF

Soudy se znesvářeným stranám prodraží. Na druhou stranu ale naroste počet případů, kdy lidé soudní poplatek platit nebudou. Dnes to v novele zákona o soudních poplatcích při třetím čtení projednali poslanci.

Celý článek...
 

160. výročí založení Obchodní a živnostenské komory v Olomouci

10 Květen 2011 Tisk PDF

Dne 6. května 2011 proběhlo slavnostní shromáždění delegátů OHK Olomouc, u příležitosti založení Obchodní a živnostenské komory v Olomouci, na základě císařského dekretu z roku 1850.

Celý článek...
 

Usnesení z dnešního zasedání poslaneckého klubu VV

10 Květen 2011 Tisk PDF

Poslanecký klub vyzývá premiéra Petra Nečase, aby nezasahoval do personálního obsazení pozice vicepremiéra boje proti korupci, protože pouze Radek John nese za svůj tým politickou odpovědnost.

Celý článek...
 

9 tipů pro ČR ke zprůhlednění financování politických stran

05 Květen 2011 Tisk PDF

Experti Rady Evropy našli při inspekci v Česku sérii nedostatků v tom,jak funguje financování politických stran. 9 doporučení Rady Evropy, jak dostat finance českých politických stran lépe pod kontrolu:

Celý článek...
 

Lenka Andrýsová na ZŠ 1. máje v Hranicích

03 Květen 2011 Tisk PDF

V pondělí 2. května 2011 navštívila naši školu Ing. Lenka Andrýsová, poslankyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, místopředsedkyně Zahraničního výboru a členka Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj. Byla tak ochotná, že se uvolila strávit svůj čas přednáškou a především debatou s žáky devátých tříd naší školy, za což jí velmi děkujeme. 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 21 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF