facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Státní večeře u příležitosti návštěvy prezidenta Italské republiky

13 Duben 2011 Tisk PDF

Lenka Andrýsová se ve středu večer na Pražském hradě zúčastnila slavnostní večeře pořádané paní Livií Klausovou a prezidentem Václavem Klausem při příležitosti návštěvy prezidenta Italské republiky pana Giorgio Napolitana v ČR.

Celý článek...
 

ZÁSADNÍ IMPULS V ŘEŠENÍ SITUACE NA PLUMLOVSKÉ PŘEHRADĚ

12 Duben 2011 Tisk PDF

V Plumlově se v pátek 8. dubna 2011 uskutečnila schůzka ohledně dalšího vývoje prací na projektu revitalizace Plumlovské nádrže. Setkání iniciovala poslankyně za Olomoucký kraj Lenka Andrýsová. Aktivita byla zásadním impulsem pro to, aby se pomyslné ledy, týkající se regionálního problému, daly do pohybu. Na základě iniciativy byli starostové z Plumlovska dostatečně informováni Povodím Moravy o dalších krocích. Výsledkem schůzky je upřesnění termínu napouštění přehrady na konec roku 2012 a potvrzení financí na vybudování kanalizace přilehlých obcí. Zásadním závěrem je definování podmínek pro následné komplexní pozemkové úpravy, které by maximalizovaly účinek prováděné revitalizace.

Celý článek...
 

Závěry z 1. kulatého stolu o lobbingu

10 Duben 2011 Tisk PDF

V přiloženém souboru naleznete závěrečné teze expertů 1. kulatého stolu, který se zabýval odpovědí na otázku legitimizace regulace lobbingu v prostředí České republiky.

Celý článek...
 

Řešení problémů souvisejících s revitalizací Plumlovské přehrady

09 Duben 2011 Tisk PDF

V areálu Stavo v Plumlově se v pátek 8. dubna 2011 od 9:30 hodin uskuteční jednání týkající se dalšího vývoje prací na projektu revitalizace Plumlovské přehrady. Setkání iniciovala a koordinuje poslankyně za Olomoucký kraj Lenka Andrýsová. Pozvánku na jednání obdrželi všichni poslanci Olomouckého kraje, senátorka Sekaninová, zástupci Krajského úřadu, Povodí Moravy a Pozemkového úřadu. Starostové dotčených obcí Mikroregionu Plumlovsko si od společné schůzky slibují konkrétní odpovědi na řadu otázek, díky nimž denně přicházejí o příjmy z cestovního ruchu a jsou nuceni odkládat významná rozhodnutí.

Celý článek...
 

Ptali jste se na lobbing

01 Duben 2011 Tisk PDF

Na dotazy čtenářů odpovídala poslankyně Lenka Andrýsová.

Odpovědi si můžete přečíst  ZDE

 

Delegace ze Slovinska

01 Duben 2011 Tisk PDF

Přijetí delegace zahraničního výboru Národního shromáždění Slovinské republiky v prostorách Poslanecké sněmovny.

Celý článek...
 

První kulatý stůl o lobbingu za námi

01 Duben 2011 Tisk PDF

Včera se v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR uskutečnil první ze čtyř expertních stolů, který se zaměřil na otázku, zda: “Potřebujeme nový zákon o lobbingu nebo stačí úprava stávající legislativy?.

Celý článek...
 

1. kulatý stůl o lobbingu už zítra

30 Březen 2011 Tisk PDF

Obecně prospěšná společnost Respekt institut ve spolupráci s poslankyní Parlamentu ČR Lenkou Andrýsovou, Sociologickým ústavem AV ČR s podporou Nadace Open Society Fund Praha, Velvyslanectvím Spojených států amerických v Praze, Britským velvyslanectvím v Praze, Velvyslanectvím spolkové republiky Německo a Velvyslanectvím Norského království pořádá sérii čtyř expertních stolů na téma regulace lobbingu v ČR.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 23 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF