facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Platforma pro transparentní veřejné zakázky

03 Září 2010 Tisk PDF

Lenka Andrýsová se účastnila včerejšího jednání Platformy pro transparentní veřejné zakázky, kterého se zúčastnili také ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský (VV) a zástupci parlamentních politických stran, např. místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (VV) předsedkyně ústavněprávního výboru Sněmovny Karolína Peake (VV), poslanci Jan Farský (TOP 09), Jiří Dolejš (KSČM), kandidát do Senátu Petr Bratský (ODS) či Jiří Dienstbier ml. (ČSSD). Bylo dosaženo dohody o provázání Programového prohlášení vlády s výsledným dokumentem Platformy. Jedná se o zapracování 39 konkrétních doporučení Platformy do novely zákona o veřejných zakázkách. Tato opatření povedou ke změně v regulaci veřejných zakázek s cílem dosáhnout zvýšení transparentnosti a efektivnosti jejich zadávání.

Celý článek...
 

Předávání diplomů Akademie Věcí veřejných

03 Září 2010 Tisk PDF

Lenka Andrýsová v sobotu odpoledne předávala diplomy absolventům kurzu Akademie Věcí veřejných. 

Příznivci a členové absolvovali během půl roku několik seminářů o politickém systému v ČR, veřejné správě, mediální komunikaci, PR a managementu. Akademie se konala v Praze, Brně a Ostravě.

Celý článek...
 

Poslanecké náhrady jsou přemrštěné

30 Srpen 2010 Tisk PDF

Až třetina paušálního příspěvku na dopravu a reprezentaci, který dostává každý poslanec k platu, se dá snadno ušetřit. Ukazuje to postup poslanců Věcí veřejných, kteří nespotřebované náhrady odvádějí na speciální konto, ze kterého pak jejich strana sponzoruje charitativní projekty. 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 30 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF