facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Konference Global Integrity

04 Říjen 2011 Tisk PDF

Dneska se účástním na Global Integrity Workshopu, který se pod záštitou ministra vnitra a za podpory velvyslance USA v ČR uskuteční od 9:00 hod. v Americkém centru, Tržiště 13, Praha 1. 

Celý článek...
 

Píšeme vládě kvůli Palestině

22 Září 2011 Tisk PDF

Skupina poslanců z klubů České strany sociálně demokratické, Občanské demokratické strany, TOP 09 a Starostové a strany Věci veřejné se rozhodla obrátit se na předsedu vlády Petra Nečase a místopředsedu vlády a ministra zahraničí Karla Schwarzenberga ve věci snah představitelů Palestinské autonomie o vyhlášení samostatného státu Palestina na probíhajícím Valném shromáždění Organizace spojených národů. 

Celý článek...
 

Návštěva z Moldávie

20 Září 2011 Tisk PDF

S kolegy ze Zahraničního výboru budeme v úterý  po poledni v prostorách Poslanecké sněmovny přijímat delagaci z Moldávie.

Celý článek...
 

Oficiální návštěva Rakouska

13 Září 2011 Tisk PDF

Lenka Andrýsová spolu s delegací poslanců v čele s předsedkyní Sněmovny Miroslavou Němcovou navštíví ve dnech 13.-14. září Rakouskou republiku na pozvání předsedkyně Národní rady Barbary Prammerové.

Celý článek...
 

Zpátky do poslaneckých lavic

30 Srpen 2011 Tisk PDF

Po sněmovních prázdninách začínají poslanci zostra: klíčovými zákony zdravotní, důchodové i sociální reformy, novelou školského a také loterijního zákona. Jednání 21. a 22. mimořádné schůze začíná v úterý ve 14 hodin. 

Celý článek...
 

Při cestě do Thajska už vízum nepotřebujete

25 Srpen 2011 Tisk PDF

Otázkou zrušení vízové povinnosti pro české občany cestující do Thajského království jsem se sama osobně zabývala, a podařilo. S platností od 11. srpna 2011 nepotřebují držitelé českých cestovních pasů při vstupu na území Thajska pro turistický pobyt do 30 dnů vízum. Turisté tak ušetří zhruba 700 korun. 

Celý článek...
 

Svezte se s Lenkou Andrýsovou

16 Srpen 2011 Tisk PDF

Možnost přihlášení na spolujízdu s významnými politiky byla včera spuštěna. První jízda se uskuteční již ve čtvrtek 18. srpna na trase Praha – Brno – Uherské Hradiště a Uherský Brod a řídit bude předseda poslaneckého klubu TOP09 Petr Gazdík. Odjezd je naplánován na 14 hodin z Malostranského náměstí. Nově přislíbili svou účast na akci také zástupci sociální demokracie – místopředsedové ČSSD Zdeněk Škromach a Michal Hašek.

Celý článek...
 

Sháníte odvoz domů? Stopněte si svého poslance

12 Srpen 2011 Tisk PDF

Praha - Jezdíte v pondělí z Brna do Prahy a nechcete platit za vlak nebo autobus? Zamluvte si místo ve voze předsedy poslaneckého klubu TOP 09 Petra Gazdíka.

Vlivný koaliční politik spolu s další poslankyní, tentokrát z Věcí veřejných Lenkou Andrýsovou, se totiž chystají nabízet spolujízdu při cestě do sněmovny. Jako důvod uvádí, že tak budou moci být blíže svým případným voličům a během jízdy si budou moci se spolucestujícím pohovořit.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další > Konec >>

Strana 17 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF