facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Výstaviště Flora si zaslouží péči jako o rodinné stříbro

06 Prosinec 2011 Tisk PDF

Výstaviště Flora jako jeden z pilířů domácího cestovního ruchu. Taková je představa poslankyně VV za Olomoucký kraj Lenky Andrýsové. V souvislosti s jeho rekonstrukcí žádá olomouckou radnici o konkrétní informace, plány i vize.

Celý článek...
 

Lenka Andrýsová jednala se švýcarským velvyslancem

02 Prosinec 2011 Tisk PDF

Praha, 2. prosince 2011 – Aktuální kroky české vlády na pozadí švýcarského trestního řízení v kauze privatizace Mostecké uhelné společnosti. Smlouva o zamezení dvojího zdanění. O těchto tématech diskutovala poslankyně VV Lenka Andrýsová se švýcarským velvyslancem André Reglim.

Celý článek...
 

Část silnice R46 opravena

29 Listopad 2011 Tisk PDF

Jsem ráda, že mohu dnes společně s Vámi oznámit dokončení přestavby první ze 7 mimoúrovňových křižovatek na silnici R 46 Exit 17. Tato přestavba znamená výrazné zlepšení bezpečnosti provozu na této rychlostní silnici mezi Olomoucí a Vyškovem. Kvůli nevyhovujícímu stavu silnice zde byla v půli srpna snížena maximální rychlost na 100 km/h.

Celý článek...
 

Chat s Lenkou Andrýsovou

24 Listopad 2011 Tisk PDF

On-line rozhovor proběhl 16. 11. 2011 od 11 hodin. 

Celý článek...
 

Zákon ztíží manipulace kolem veřejných zakázek

04 Listopad 2011 Tisk PDF

Praha, 4. 11. 2011 - Poslanci schválili zákon o veřejných zakázkách. Jde o klíčový nástroj protikorupční strategie, na kterém celý rok pracovalo Ministerstvo pro místní rozvoj pod vedením Kamila Jankovského (VV). Díky pozměňovacímu návrhu poslankyně VV Lenky Andrýsové budou vlastnickou strukturu povinně zveřejňovat i subdodavatelé, kteří se na plnění zakázky podíleli více než z 10 %.

Celý článek...
 

Veřejné zakázky schváleny

04 Listopad 2011 Tisk PDF

O novele diskutovaly také zakladatelka sdružení Veřejnost proti korupci Hana Marvanová a poslankyně Věcí veřejných Lenka Andrýsová na stanici ČRo -1 Radiožurnálu.

Celý článek...
 

Den ve Viceměřicích

02 Listopad 2011 Tisk PDF

V pondělí jsem navštívila Víceměřice, obec s 650 obyvateli v okrese Prostějov. S panem starostou jsme hovořili nejen o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách, ale i o jeho plánech na rozvoj obce. Víceměřice by také přivítali, kdyby se Prostějov zalíbil nějakému investorovi v oblasti textilního průmyslu, protože by se v regionu objevilo více pracovních příležitostí. Největším zaměstnavatelem v okolí Víceměřic je Domov u rybníka, který poskytuje služby mužům s mentálním a kombinovaným postižením, ale nově i seniorům.

Celý článek...
 

Cesta do Štrasburku na Radu Evropy

01 Listopad 2011 Tisk PDF

Poslanecká sněmovna mne zvolila za členku delegace do Parlamentního shromáždění Rady Evropy. Společně s dalšími poslanci a senátory pojedeme v neděli 23.ledna na zasedání do Štrasburku.

Podle předběžného programu na shromáždění vystoupí prezident Rumunska (Traian Basescu), prezident Srbska (Boris Tadic), prezident Turecka (Abdullah Gül), premiér Albánie (Sali Berisha), ministr zahraničních věcí Turecka (Anket Davutoglu), či francouzská ministryně zahraničí Michele Alliot-Marie.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další > Konec >>

Strana 15 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF