facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Karolína Peake navštívila Olomoucký kraj

22 Leden 2012 Tisk PDF

V pátek 20. ledna přijela místopředsedkyně vlády Karolína Peake v rámci svých výjezdů do Olomouckého kraje. Za doprovodu svých poslaneckých kolegyň Lenky Andrýsové a Dagmar Navrátilové vicepremiérka navštívila arcibiskupa olomouckého Jana Graubnera či diskutovala se studenty právnické fakulty Univerzity Palackého.

 

Zahraniční výbor se sejde poprvé v letošním roce

11 Leden 2012 Tisk PDF

Zítra od 9 hodin zasedá Zahraniční výbor. Na programu má kromě projednání 4 mezinárodních smluv taktéž velmi důležitá témata pro českou ekonomickou diplomacii.

Celý článek...
 

Dodržování sankcí vůči Íránu by mohli sledovat diplomaté

06 Leden 2012 Tisk PDF

Praha, 6.1. 2012 - Evropská unie by měla do konce tohoto měsíce rozhodnout o rozšíření ekonomických sankcí vůči Iránu. Zahraniční komise Věcí veřejných hledala řešení, které by mohlo zabránit jejich obcházení. S výsledným návrhem se pak obrátila poslankyně Lenka Andrýsová na vysokou představitelku Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku.

Celý článek...
 

Partnerství pro otevřené vládnutí

05 Leden 2012 Tisk PDF

Partnerství pro otevřené vládnutí - Open Government Partnership (OGP) je mezinárodní iniciativou administrativy USA podporující otevřenost, transparentnost a boj proti korupci. Cílem je konkrétní závazek vlád podpořit rozpočtovou transparentnost, zvýšit občanskou angažovanost, bojovat s korupcí a transformovat se ve více otevřené, efektivní a odpovědné instituce.

Celý článek...
 

PF 2012

23 Prosinec 2011 Tisk PDF

alt

 

Kondolence k úmrtí Václava Havla

19 Prosinec 2011 Tisk PDF

Věřím, že pan prezident Václav Havel a jeho odkaz s námi zůstane. Zanechal
za sebou velkou stopu nejen v České republice, ale i v myslích lidí z celého světa. Ukázal lidstvu, že vše je možné a že bojovat za lepší zítřky má smysl. Díky němu si Češi uvědomují sílu občanské společnosti. Děkuji, že se Václav Havel narodil. Jeho blízkým a rodině přeji upřímnou soustrast.

Celý článek...
 

Pražský studentský summit

19 Prosinec 2011 Tisk PDF

V sobotu 17. prosince se uskutečnil již III. workshop Pražského studentského summitu, jehož výjimečný program si můžete stáhnout zde. Poprvé se v XVII. ročníku k Modelu OSN a Modelu NATO připojí také vysokoškolský Model EU.

Celý článek...
 

Pozvánka na křest a autogramiádu knihy

13 Prosinec 2011 Tisk PDF

Křest a autogramiáda knihy Lindy Štucbártové

Pozvánka ZDE.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další > Konec >>

Strana 14 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF